moes

Verzending en Bezorging

1. PER POST OF PALLET

Voor alle bestellingen geldt:
bestellingen die zijn gedaan vóór donderdag, worden wekelijks op de eerstvolgende vrijdag verstuurd (bezorging 1 tot max. 3 werkdagen later), tenzij specifiek anders aangegeven of afgesproken.

Verzending binnen Nederland

De MOEStuintafels
Bakky, Floor en Kiddy en worden binnen Nederland in een doos aan u opgestuurd. Verzending binnen Nederland is kosteloos.

De MOEStuintafel Big John en MOEStuintafel Long Alice kunnen (met evt. accessoires) bij u worden bezorgd op een pallet (zie hiernaast). De kosten daarvan zijn 50 euro.


Verzending naar België

De MOEStuintafels
Bakky, Floor en Kiddy worden ook binnen Belgie in een doos aan u opgestuurd (levertijd = 4-10 werkdagen). Voor verzending naar België vragen wij 10 euro.

De
MOEStuintafel Big John en MOEStuintafel Long
Alic
e kunnen (met evt. accessoires) ook in België worden bezorgd op een pallet. De kosten daarvan zijn 75 euro.


Bij de Kiddy, Herby en Big John moet u dan nog even met de bijgeleverde materialen en montage handleiding (zie hieronder) de vier poten en/of legbak aan de MOEStuintafel bevestigen.


2. ZELF AFHALEN GROTE MOESTUINTAFELS

Alle GROTE MOEStuintafels en accessoires zijn door u op afspraak ook af te halen op onze locatie in Nijeveen, Nederland. U kunt bij uw bestelling zelf even aangeven of u de MOEStuintafel geheel gemonteerd wilt meenemen (vaak is dan een aanhanger nodig) of in twee meer handzame pakketten. U dient dan thuis nog even de vier poten en/of legbak aan de MOEStuintafel te bevestigen, aan de hand van een korte montage instructie. Dit is echt zeer eenvoudig.
 

3. MONTAGE INSTRUCTIES

1. MOEStuintafel Big John - Afhaalpakket -
Montage

2. MOEStuintafel Big John - Levering op Pallet -
Montage

3. MOEStuintafel Long Alice - Afhaalpakket
- Montage

4. MOEStuintafel Kiddy -
Montage

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN