moes

Verzending-Bezorging-Afhalen-Montage

1. PER POST

Alle kleinere modellen MOEStuintafels kunnen wij u binnen Nederland en België per post toesturen.

Verzending binnen Nederland

De MOEStuintafels Bakky, Floor, Kiddy en Herby worden binnen Nederland als pakketpost aan u opgestuurd (levertijd = 4-8 werkdagen). Verzending binnen Nederland is kosteloos.

Verzending naar België
De MOEStuintafels Bakky, Floor, Kiddy en Herby worden ook binnen Belgie als pakketpost aan u opgestuurd (levertijd = 5-10 werkdagen).

Bij de Kiddy en de Herby moet u nog even met de bijgeleverde materialen en montage handleiding (zie hieronder) de vier poten en/of legbak aan de MOEStuintafel bevestigen. Dit is echt zeer eenvoudig.
Let op: de grote MOEStuintafels (Big John, Long Alice, Planter) zijn niet per post te versturen.
Deze zijn op afspraak bij ons af te halen, maar wij kunnen ze ook bij u afleveren (zie hieronder).

 2. ZELF AFHALEN GROTE MOESTUINTAFELS

Alle GROTE MOEStuintafels en accessoires zijn door u op afspraak af te halen op één van onze afhaaladressen in Nederland. U kunt bij uw bestelling zelf even aangeven of u de MOEStuintafel geheel gemonteerd wilt meenemen (vaak is dan een aanhanger nodig) of in twee meer handzame pakketten. U dient dan thuis nog even de vier poten en/of legbak aan de MOEStuintafel te bevestigen, aan de hand van een korte montage instructie. Dit is echt zeer eenvoudig.

Afhaaladressen in Nederland

 3. BEZORGING


Alle GROTE MOEStuintafels en accessoires kunnen op afspraak bij u thuis worden bezorgd. De MOEStuintafel zal desgevraagd volledig gemonteerd kunnen worden afgeleverd, met eventueel bijbestelde accessoires en/of aarde voor in de MOEStuinbakken.

Bezorgkosten (vooraf overeen te komen per bezorging, o.b.v. afstand): 1 euro per kilometer
Rijafstand vanaf Nijeveen (enkele reis natuurlijk, voor maximaal 4 MOEStuintafels + evt. accessoires/aarde).4. MONTAGE INSTRUCTIES


1. MOEStuintafel Big John - Montage

2. MOEStuintafel Long Alice
- Montage

3. MOEStuintafel Herby - Montage

4. MOEStuintafel Kiddy -
Montage