2020 banner mtt 1140

Verzending en Bezorging

1. PER POST OF PALLET

Voor alle bestellingen geldt:
bestellingen die zijn gedaan en betaald vóór vrijdags, worden wekelijks op de eerstvolgende dinsdag bij u bezorgd, tenzij specifiek anders aangegeven of afgesproken.

Verzending binnen Nederland

De MOEStuintafels
Bakky, Floor en Kiddy en worden binnen Nederland in een doos aan u opgestuurd. Verzending binnen Nederland is kosteloos.

De MOEStuintafel Big John en MOEStuintafel Long Alice kunnen (met evt. accessoires) bij u worden bezorgd op een pallet (zie hiernaast). De kosten daarvan zijn 50 euro.


Verzending naar België


De MOEStuintafels
Bakky, Floor en Kiddy worden ook binnen Belgie in een doos aan u opgestuurd (levertijd = 4-10 werkdagen). Voor verzending naar België vragen wij 10 euro.

De
MOEStuintafel Big John en MOEStuintafel Long Alice kunnen (met evt. accessoires) ook in België worden bezorgd op een pallet. De kosten daarvan zijn 75 euro.2. ZELF AFHALEN GROTE MOESTUINTAFELS

Alle GROTE MOEStuintafels en accessoires zijn door u op afspraak ook af te halen op onze locatie in Nijeveen, Nederland. U kunt bij uw bestelling zelf even aangeven of u de MOEStuintafel geheel gemonteerd wilt meenemen (vaak is dan een aanhanger nodig) of in twee meer handzame pakketten. U dient dan thuis nog even de vier poten en/of legbak aan de MOEStuintafel te bevestigen, aan de hand van een korte montage instructie. Dit is echt zeer eenvoudig.
 

3. MONTAGE INSTRUCTIES

1. MOEStuintafel Big John - Afhaalpakket -
Montage

2. MOEStuintafel Big John - Levering op Pallet -
Montage

3. MOEStuintafel Long Alice - Afhaalpakket
- Montage

4. MOEStuintafel Kiddy -
Montage

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN