2020 banner mtt 1140

Verzending en Bezorging

1. BEZORGING OP EEN PALLET

Voor alle bestellingen geldt:
bestellingen die zijn gedaan en betaald vóór vrijdags, worden wekelijks op de eerstvolgende dinsdag bij u bezorgd, tenzij specifiek anders aangegeven of afgesproken.


De moestuintafel Big John en moestuintafel Long Alice kunnen (met evt. accessoires) bij u worden bezorgd op een pallet (zie hiernaast). De verzendkosten zijn 75 euro per moestuintafel.


De moestuintafel Big John en moestuintafel Long Alice kunnen (met evt. accessoires) ook in België worden bezorgd op een pallet. De verzendkosten zijn 95 euro per moestuintafel.


2. ZELF AFHALEN
Onze moestuintafels en accessoires zijn door u -op afspraak- ook af te halen op onze locatie in Nijeveen (Drenthe), bij voorkeur op vrijdag.
U kunt bij uw bestelling zelf even aangeven of u de MOEStuintafel geheel gemonteerd wilt meenemen (vaak is dan een aanhanger nodig) of in twee meer handzame pakketten. U dient dan thuis nog even de vier poten en/of legbak aan de MOEStuintafel te bevestigen, aan de hand van een korte montage instructie. Dit is echt zeer eenvoudig.
3
. MONTAGE INSTRUCTIES

1. MOEStuintafel Big John - Afhaalpakket -
Montage
2. MOEStuintafel Big John - Levering op Pallet -
Montage
3. MOEStuintafel Long Alice - Afhaalpakket
- Montage
4. MOEStuintafel Long Alice - Levering op Pallet - Montage

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN