moes

Verzending en Bezorging

1. PER POST OF PALLET

Voor alle bestellingen geldt:
bestellingen die zijn gedaan vóór donderdag, worden wekelijks op de eerstvolgende vrijdag verstuurd (bezorging 1 tot max. 3 werkdagen later), tenzij specifiek anders aangegeven of afgesproken.

Verzending binnen Nederland

De MOEStuintafels
Bakky, Floor en Kiddy en worden binnen Nederland in een doos aan u opgestuurd. Verzending binnen Nederland is kosteloos.

De MOEStuintafel Big John en MOEStuintafel Long Alice kunnen (met evt. accessoires) bij u worden bezorgd op een pallet (zie hiernaast). De kosten daarvan zijn 50 euro.


Verzending naar België

De MOEStuintafels
Bakky, Floor en Kiddy worden ook binnen Belgie in een doos aan u opgestuurd (levertijd = 4-10 werkdagen). Voor verzending naar België vragen wij 10 euro.

De
MOEStuintafel Big John en MOEStuintafel Long
Alic
e kunnen (met evt. accessoires) ook in België worden bezorgd op een pallet. De kosten daarvan zijn 75 euro.


Bij de Kiddy, Herby en Big John moet u dan nog even met de bijgeleverde materialen en montage handleiding (zie hieronder) de vier poten en/of legbak aan de MOEStuintafel bevestigen.


2. ZELF AFHALEN GROTE MOESTUINTAFELS

Alle GROTE MOEStuintafels en accessoires zijn door u op afspraak ook af te halen op één van onze afhaaladressen in Nederland. U kunt bij uw bestelling zelf even aangeven of u de MOEStuintafel geheel gemonteerd wilt meenemen (vaak is dan een aanhanger nodig) of in twee meer handzame pakketten. U dient dan thuis nog even de vier poten en/of legbak aan de MOEStuintafel te bevestigen, aan de hand van een korte montage instructie. Dit is echt zeer eenvoudig.
 

Afhaaladressen in Nederland
 3. BEZORGING


Alle GROTE MOEStuintafels en accessoires kunnen ook op afspraak bij u thuis worden bezorgd. De MOEStuintafel zal desgevraagd volledig gemonteerd kunnen worden afgeleverd, met eventueel bijbestelde accessoires en/of aarde voor in de MOEStuinbakken.

De bezorgkosten (vooraf overeen te komen per bezorging, o.b.v. afstand): 1 euro per kilometer
Rijafstand vanaf Nijeveen (enkele reis natuurlijk, voor maximaal 4 MOEStuintafels + evt. accessoires/aarde).

Aangezien deze bezorgkosten -op basis van de kortste route- tijdens de bestelling nog niet worden meegerekend, kunt u deze bij de bezorging contant afrekenen aan de bezorger.


4. MONTAGE INSTRUCTIES

1. MOEStuintafel Big John - Afhaalpakket -
Montage

2. MOEStuintafel Big John - Levering op Pallet -
Montage

3. MOEStuintafel Long Alice - Afhaalpakket
- Montage

4. MOEStuintafel Kiddy -
Montage

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN