moes

Uw moestuin of kruidentuintje op stahoogte en binnen handbereik!

De originele moestuintafels zijn eenvoudig te herkennen aan de gemakkelijke, losse moestuinbakken. Moestuintafels bieden iedereen met een tuin, balkon, serre, terras of binnenplaats de mogelijkheid om zelf groente, kruiden of bloemen te verbouwen.

Onze hygiënische moestuintafels zijn in het bijzonder geschikt voor thuis, in scholen, woongroepen, buurtprojecten, zorginstellingen en voor mensen met beperkingen of in een rolstoel.

Alle moestuintafels worden door ons met zorg voor u gemaakt; met de hand en in Nederland. Wij gebruiken daarbij altijd nieuw DOUGLAS of STEIGERHOUT van ruim 3 centimeter dik. Een mooi, stevig en duurzaam natuurprodukt.

Bestellingen die zijn gedaan vóór donderdag, worden wekelijks op de eerstvolgende maandag verstuurd (bezorging 1 tot max. 3 werkdagen later), tenzij specifiek anders aangegeven of afgesproken.

MOEStuintafels met de handzame moestuin bakken zijn mooi, sterk en hygiënisch. Ze gaan ook langer mee dan de moestuinbakken of -tafels met (vochtig) anti-worteldoek.

EEN OVERZICHT: