moes
MOEStuintafels nu ook te bezichtigen in België
17 maart 2016

Het MOEStuinseizoen is aanstaande en wellicht bent u al wat plantjes aan het voorkweken in uw vensterbank, of kweekkas!

Wij zijn erg blij dat wij ook voor onze Belgische MOEStuiniers nu bij
Scava in Grobbendonk een mooie (en leuke) locatie hebben gevonden om onze MOEStuintafels te kunnen bezichtigen.

Direct meenemen van een tafel is daar mogelijk, maar ook thuisbezorging kan door hen worden verzorgd!


2016 MOEStuinactie Albert Heijn
07 maart 2016

MOEStuintafels heeft weer met een aantal filialen van Albert Heijn samen opnieuw een leuke actie opgezet, voor het promoten van het thuis moestuinieren!

In aansluiting op de 2016 AH-moestuintjes actie, heeft MOEStuintafels bij diverse AH-filialen haar MOEStuintafels geplaatst. Hiermee kan de AH-actie nog wat extra worden ondersteund en het moestuinieren (en onze tafels) worden gepromoot.

MOEStuintafels zijn ideaal om de opgekweekte moestuinpotjes in over te verplanten en te laten opgroeien tot echt eetbare groenten.MOEStuintafels - Ook leuk in de winter
17 januari 2016

Wij zijn alweer een paar weken in het nieuwe jaar en de winter laat af en toe eindelijk iets van zich zien. Toch hoeft u deze periode van het jaar het MOEStuinieren niet helemaal te laten. Als u aan het einde van de zomer nog wat 'wintervaste' planten in uw makkelijke bakken in de MOEStuintafel zet (zoals spitskool, boerenkool e.d.), dan kunt u daar nog lang van nagenieten.

Neem bijvoorbeeld deze MOEStuintafel. Ook in januari leuk om naar te kijken, toch?


Tuinieren in de winter in een MOEStuintafel
Geen nachtvorst meer en hogere temperaturen
11 mei 2015

Eindelijk zijn we verlost van de nachtvorst en kunnen de MOEStuintafels veilig worden beplant. Hier een mooi voorbeeld van een MOEStuintafel (speciaal model: Short Alice) bij een van onze enthousiaste MOEStuiniers!

 

Lelystad op 16 mei de heetste plek van Nederland
19 maart 2015

Op zaterdag 16 mei 2015 om 10.00 uur wordt Lelystad weer omgeturnd naar de warmste plek van Nederland. Door het grote succes van voorgaande jaren in Eindhoven en Lelystad staat het Nederlandse festival dat geheel in het teken van de chilipeper staat weer op het programma bij Hollands Glorie / Urban Green Store.

Tijdens deze derde editie van het festival zal de moestuin zijn intrede doen en MOEStuintafels.nl is natuurlijk van de partij.

Ofwel een pittig feestje voor iedereen die geïnteresseerd is in pittig eten, chilipepers, sambals, hete sauzen en alles omtrent het thema moestuin.
MOEStuintafel Long Alice en de AH te Utrecht
24 februari 2015

MOEStuintafels heeft met een aantal filialen van Albert Heijn samen een leuke actie opgezet, voor het promoten van het thuis moestuinieren!

In aansluiting op de AH-moestuintjes actie, heeft MOEStuintafels bij deze AH-filialen een paar van haar MOEStuintafels geplaatst. Hiermee kan de AH-actie nog wat extra worden ondersteund en het moestuinieren (en onze tafels) worden gepromoot.

Deze foto van de MOEStuintafel Long ALice is gemaakt in de AH in Utrecht
.

De derde editie van ERGroeit: 14-02-2015
30 januari 2015

Op zaterdag 14 februari 2015 organiseert Eetbaar Rotterdam de derde editie van ERGroeit, dé inspiratiedag voor stadsmensen die stadsboer willen worden.

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN